Libersy Online agenda

Vanaf versie 4.5.1 is het mogelijk om de online agenda van Libersy te koppelen aan BeautyFile. Zo kunnen klanten eenvoudig een afspraak maken via uw eigen website en krijgen automatisch een bevestiging en herinnering van de afspraak via e-mail. Dat scheelt tot 80% minder vergeten afspraken en veel verstoring door de telefoon. Via uw website bent u zo 24/7 bereikbaar voor uw klanten en haalt u nog meer marge uit uw afspraken.

De afspraken komen vanzelf in uw BeautyFile agenda terecht waar u ze zelf kunt bevestigen of eventueel afwijzen. Als u in BeautyFile een afspraak in de agenda zet, wordt dit tijdblok ook op internet direct als een geplande afspraak dichtgezet. Dit voorkomt dubbele afspraken.

Als u uw praktijk of salon runt met meerdere medewerkers kunt u desgewenst de binnekomende afspraken plannen per medewerker. Dat wil zeggen iedere medewerker heeft zijn of haar eigen agenda in Libersy. En deze medewerkers zijn simpel te koppelen aan de medewerkers in uw BeautyFile administratie. Zodat een één op één systeem ontstaat

Alle klanten welke een email-adres hebben opgegeven kunnen desgewenst een dag van te voren een automatische afspraakherinnering krijgen. Dit geldt voor alle afspraken, of ze nu orgineel in BeautyFile zijn gemaakt of in Libersy.

Libersy is speciaal ontwikkeld om het maximale uit uw afspraken te halen. BeautyFile helpt efficiënter, nauwkeuriger en uitgebreider de klantgegevens te beheren. Libersy en BeautyFile; handig, compleet en professioneel.

Kijk hier voor voorbeelden en testimonials.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Libersy (www.libersy.com)