Overname FootFit Software door FootFit Software BV

Zoals u wellicht al eerder heeft vernomen is de eenmanszaak FootFit Software overgenomen door een BV. Deze FootFit Software BV is onderdeel van de Evry-groep en is gevestigd te Alphen aan den Rijn in het business centrum Champestate. De FootFit Software BV met de producten Podofile en Beautyfile opereert verder geheel zelfstandig in de markt.

Champestate

Met op dit moment 4 ontwikkelaars en 4 helpdesk medewerkers zijn wij er om u te helpen en ondersteunen in het gebruik van Podofile en Beautyfile. De overname garandeert verruiming van de helpdesk, een langere levensduur van de software en ook toevoeging van functionaliteit in de software staan op de agenda (waarover later in het jaar meer informatie).

We zijn hard bezig om de klantgegevens en de software in ons eigen systeem te integreren, dat gaat helaas niet vanzelf en we vragen u om excuses voor de onrust en de veranderingen die daardoor ontstaan. We doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te stellen, dat is het primaire doel van ons bestaan.

De prijzen en de licentiestructuur voor nieuwe klanten van PodoFile en BeautyFile is aangepast om er voor te zorgen dat FootFit ook in de toekomst verder kan met dezelfde kwaliteit van service. Bestaande klanten hoeven zich geen zorgen te maken over de nieuwe prijzen: gemaakte afspraken in het verleden blijven geldig en onze service geldt ook voor u!

Voor al uw vragen en opmerkingen: helpdesk@footfitsoftware.nl 070-7771000

Met vriendelijk groeten,

Balt Delhaas, directeur

Seminar Boekhouden op 13 mei

Seminar Boekhouden

Op 13 mei 2017 zal er in Zwolle een seminar “Boekhouden” zijn. Wat moet je weten over boekhouden en hoe zit het in elkaar? Een aantal deskundigen zullen in begrijpelijke taal per onderdeel uitleggen wat nodig is voor onze branche om boekhouding te begrijpen. en toe te kunnen passen ‘s Middags is er een keuze uit verschillende parallelsessies waarin allerlei praktische vraagstukken worden behandeld.
- Klik op de banner en geef je op
- Ticketverkoop sluit op 30 april.

Update 4.6.5

Deze update corrigeert een aantal kleine zaken. Bovendien worden er een aantal agenda-overzichten toegevoegd. Bijvoorbeeld de niet-gekoppelde afspraken. Deze ontstaan als je in Google of Outlook of de hiermee verbonden telefoon nieuwe afspraken neerzet. Ze verschijnen in BeautyFile met een oranje rand. Dat betekent dat de afspraak nog niet is gekoppeld met een cliënt. Uiteraard moet dat gebeuren en daarom is dit overzicht handig. Je ziet in een oogopslag welke afspraken ongekoppeld zijn. Verder is privé-gebruik toegevoegd aan het btw-overzicht. Heb je Boekhouden Compleet dan kun je privé-gebruik opvoeren in het memoriaal. Dit wordt herkend in het BTW-overzicht.