Systeemeisen

Besturingssysteem:

Windows VISTA, Windows 7, Windows 8 en Windows 10.

Schermresolutie:

Vanaf 1024 x 720 pixels en hoger.

Aanbevolen werkgeheugen:

1 GB of meerAanbevolen schijfruimte:

Voor grote praktijk met foto's en scans: ca. 2 GB

Aanbevolen USB-stick grootte:

2 GB indien foto's en scans worden gebruikt; dit getal hangt echter sterk of van de grootte van de praktijk en van de mate van het gebruik van foto's en scans.

Hardware:

Het programma draait op PC's en tablets met een volledige Windows-versie

Apple/Mac:

BeautyFile is er alleen in een Windows-versie. Het programma kan wel op Mac/Apple gebruikt worden met een virtualisatie-programma dat het draaien van Windows op Mac/Apple mogelijk maakt, bijvoorbeeld Desktop 9 van Parallels, of Fusion van VMware. Daarbij is ook een Windows licentie nodig. Het is met deze software niet meer nodig om de computer te herstarten om Windows te draaien. Windows en OS X lijken perfect door elkaar heen te werken, en je kunt eenvoudig en haast ongemerkt wisselen tussen verschillende toepassingen.

Scanners:

Het programma is geschikt voor A3 voetscanners en A4 en A3 document scanners (Twain ondersteuning vereist, dit is vrijwel altijd het geval als de scanner op een Windows machine kan worden aangesloten). Voor een geschikte voetscanner: zie de Tips pagina.

Kassa:

Er kan een elektrische kassa-lade worden aangesloten via USB. Voor een geschikte kassa-lade, zie de Tips pagina.

EID-kaartlezer:

Indien een kaarlezer is aangesloten, kunnen de identificatie-gegevens van een EID-kaart worden ingelezen en overgenomen. Dit geldt voor Belgische gebruikers die een geldig service-abonnement hebben.